maxx (dnepropetrovsk)
11.05.08 16:45
___
"Просто жалкая, ничтожная личность! А против Бендера я ничего не возражаю......" (с) .... )))))))
|
maxx (dnepropetrovsk)
11.05.08 16:45
++++++++
Ну и вали себе. Меня твое мнение обо мне не интересует ни капельки.
Что-то конкретное по теме ОУНовских листовок есть сказать?
Нет? Не задерживаю.
|
Оцеола (Семинола Сити)
11.05.08 17:24
Ты меня задерживать будешь? Бугага как говорят тинейджеры! Орёл! Второго вида!
Ты лучше мне на глаза не попадайся,ато свалишь так далеко что и сестра из Кишинёва не найдет....
|
Surik (Харьков)
11.05.08 17:23
)))
Может и он тоже,лично не знаком! А вот индивидума краснокожего имею неудовольствие наблюдать...
|
Но на лавры диссидента я не претендую.… Развелось сейчас «борцов с режимом»…. )
Surik (Харьков)
11.05.08 16:54
------------
Ну, з такою біографією час в політики :))) ну, як борець за незалежність :))))))
П.С. незалежність.... від комсомолу :)
|
michailo (Донецк)
11.05.08 16:31
Не чув про знищення обергруппенфюрера Віктора Лютце? В нас в Одесі нещодавно була виставка присвяченв УПА, там було безліч матеріялів про повстанську боротьбу проти нацистів.
http://ukrsong.narod.ru/htmls/UPA.html
|
michailo (Донецк)
11.05.08 16:31
Дивізія СС "Галичина" існувала паралельно з УПА і мала зовсім інші цілі! Не бери на віру радянські джерела.
|
незалежність.... від комсомолу :)
Ingvar (Lviv)
11.05.08 17:53
__
В крапку!!!!
|
maxx (dnepropetrovsk)
11.05.08 17:28
++++++==
Давай, давай, проходи.
|
Джонни
"ОУН несе Тобі, українська молоде, визволення, свободу та ясне національно-природнє життя на Твоїй землі, де не буде:
НІ КАЦАПА
НІ ЖИДА
НІ ЛЯХА
ГЕТЬ з ЧУЖИНЦЯМИ!"
"УЧИТЕЛІ УКРАЇНЦІ! Допомагаймо українському народові в його національно визвольній боротьбі! Вітаймо німецьку армію, найкультурнішу армію світу, яка проганяє з наших земель жидівсько-комуністичну наволоч. Допомагаймо Організації Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери будувати велику Самостійну Українську Державу"
Где здесь хоть слово о борьбе с немцами?
|
Оцеола (Семинола Сити)
11.05.08 17:24 === держись, тут такая проОУНовская местечковая МАХХомафия сложилась, что уши даже виртуально подрежут. Можно сказать слободское бандформирование, разве что схрона не хватает :)
maxx (dnepropetrovsk), а что это ты на угрозы свалился, перепил с именин штоли?
Ты ж должен добрый быть :)
|
Горчичник (Кировоград)
11.05.08 18:36
Если заметил по многим веткам я не за ОУН,я против идиотов!
|
Горчичник (Кировоград)
И за Украину естественно,а не за соседей....
|
maxx (dnepropetrovsk)
11.05.08 18:39 === ну для этого вовсе необязательно пугать своим ВДВшным армейским прошлым довольно АРГУМЕНТИРОВАНОГО участника дискуссии.
Я лично ниче хорошего от фанфар для УПА не жду.
Щаззз! назначат новых идолов - энто мы уже проходили.
Например, так и не понял, почему это С.Бандера с уголовным прошлым попал в рейтинг "Великих українців"
Примерно как Сталин с его участием в революционных экспроприациях или Янукович с его юношескими шалостями :)
Ну это риторический вопрос - я не люблю рейтинги - Рейтинг есть НИЗКОПРОБНЫЙ способ победить в попспараде любой направленности.
P.S
А к России у меня самые дружественные чувства.
Как и к ее истории и литературе.
Например я Пушкина и Гоголя люблю.
Да и Кобзарю нашему помогли как раз русские люди...
Что не мешает мне поsteбаться над некоторыми российскими участниками нашего форума, опять таки по-дружески.
|
Оцеола (Семинола Сити)
11.05.08 18:29
Не дуже хотілося продовжувати з тобою розмову, бо нагадуєш отого алчевця-сіоніста, але надто неприємно, коли настільки скривлюють факти. Ти подивись на ЩО ти посилаєшся! На агітаційну листівку! По всім законам агітаційних технологій вона повинна бути над радикальною й яскравою! Не по агітпродукції потрібно ідеологію інтегрального націоналізму вивчати, а по роботах її творців! Почитай Донцова, Ребета, Сціборського, тоді можемо подискутувати на тему ідеології, а поки що ми з тобою "в різних вагових категоріях" в цьому питанні.
|
Не по агітпродукції потрібно ідеологію інтегрального націоналізму вивчати....
Djonny1929 (Одеса)
11.05.08 20:55
__
Это точно…. Чаще «ребята» агитировали топорами (сокирами)…..
|
Surik (Харьков)
11.05.08 21:17
А війну потрібно було язиками вести чи як? Це зараз наша політична "еліта" тільки гирлопанити вміє, а тоді люди воювали, сміливо, як ГЕРОЇ!
|
а тоді люди воювали, сміливо, як ГЕРОЇ!
Djonny1929 (Одеса)
11.05.08 21:21
___
И детей… тут без «геройства» не обойтись….
|
Не по агітпродукції потрібно ідеологію інтегрального націоналізму вивчати, а по роботах її творців! Почитай Донцова, Ребета, Сціборського, тоді можемо подискутувати на тему ідеології, а поки що ми з тобою "в різних вагових категоріях" в цьому питанні.
Djonny1929 (Одеса)
11.05.08 20:55
+++++++
1. Я читал и Донцова, и Бандеру, и других украинских нацистов.
2. Не понимаю, чем тебе не подходят листовки?? В листовках прямо сказано, что Немцы - СОЮЗНИКИ ОУН, а русские, евреи, поляки - враги, которых нужно УНИЧТОЖАТЬ.
Лично для тут все понятно и сказано без МАЛЕЙШИХ кривотолков.
|
Джонни.
И ещё. Ты говоришь, что мы с тобой в разных весовых категориях?
Согласен. Ибо я привожу ФАКТЫ, которые говорят о ПРАКТИКЕ бандитов из УПА, а ты - цепляешься за какую-то мифическую идеологию, означенную в работах 30х годов.
Вот когда откроешь тему об ихней идеологии - тогда и поговорим за идеологию.
Пока же - у тебя есть что возразить по ФАКТАМ?
|
Оцеола (Семинола Сити)
11.05.08 22:57
Да шо ты этому сабжу пытаешься донести?Он же малохольный!
|
Эксалчевец (Тель Авив)
11.05.08 23:02
+++++++
ТССсссс...
Щас он скажет, шо ты его первый оскорбил, и вывалит на тебя примерно такую кучу гивна:
11.05.08 15:09
|
Оцеола (Семинола Сити)
11.05.08 22:57
Я, здається, цілком зрозуміло пояснив чому,чи то тебе, як до жирафа, на 7-й день доходить?
Якби ти читав Бандеру, Донцова та інших українських героїв, то не посилався б на звичайні листівки.
|
Оцеола (Семинола Сити)
11.05.08 23:00
Ти не по фактах доводив, а по агітпродукції! По фактах я сьогодні читачеві з Донецька, якщо ти бачив, навів конкретну дію націоналістів по знищенню упівцями німецького генерала Віктора Лютце. Чи тобі ще розповісти про інші акції повстанців проти німців, зокрема про звільнення цілих сел та районів і утворення там повстанських республік?
|
Присяга 14-й гренадёрской дивизии СС «Галичина» (1-я украинской): " Я служу тебе, Адольф Гитлер, как фюреру и канцлеру германского рейха верностью и отвагой. Я клянусь покоряться тебе до смерти.
|
11.05.08 17:23