Офіційні правила конкурсу від TeleTRADE

Офіційні правила конкурсу від TeleTRADE


ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА КОНКУРСУ від TeleTRADE

«Дванадцятий гравець»

(надалі – «Правила Конкурсу»)

1. Загальні положення

1.1. Конкурс «Дванадцятий гравець» (Надалі – «Конкурс») проводиться Товариством з обмеженою відповідальністю «УА-ФУТБОЛ» на замовлення Товариства з обмеженою відповідальністю «Телетрейд Консалтінг».

1.2. Замовник Конкурсу – ТОВ «Телетрейд Консалтінг» (надалі – «Замовник»).

1.3. Організатор Конкурсу – ТОВ « УА-ФУТБОЛ » (надалі – «Організатор»).

1.4. Термін проведення Конкурсу: з 06 грудня 2011 по 26 грудня 2011 року (далі - «Період проведення Конкурсу").

1.5. Конкурс проводиться в мережі Інтернет на веб-сайті teletrade.com.ua

1.6. Замовник Конкурсу відповідальний за надання та вручення Подарунків переможцям Конкурсу, в тому числі приймає претензії та несе відповідальність за якість Подарунків, а також сплачує всі податки та платежі, пов’язані з отриманням Подарунків Учасниками Конкурсу.

1.7. Організатор Конкурсу здійснює супровід проведення Конкурсу на веб-сайті Замовника.

2. Проведення Конкурсу

2.1. В Конкурсі можуть брати участь громадяни України, які на момент проведення Конкурсу досягли 18 - річного віку (далі – «Учасники Конкурсу»).

2.2. Не мають права брати участі у Конкурсі працівники Замовника та/або Виконавця, працівники будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Конкурсу, та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки), а також неповнолітні особи та особи, що не є громадянами України.

2.3. Конкурс проводиться в строк з 10:00:00 год. 06 грудня 2011 року до 15:00:00 26 грудня 2011 року по всій території України (через мережу Інтернет) щотижнево в Чотири етапи, а саме:

06 грудня 2011 року з 10:00:00 до 10 грудня 2011 року 23:00:00

11 грудня 2011 року з 10:00:00 до 15 грудня 2011 року 22:05:00

16 грудня 2011 року з 10:00:00 до 21 грудня 2011 року 21:45:00

22 грудня 2011 року з 10:00:00 до 26 грудня 2011 року 15:00:00

2.4. Для того, щоб прийняти участь в Конкурсі, необхідно в строки визначені в п. 2.3. цих Правил Конкурсу заповнити анкету учасника на веб-сайті teletrade.com.ua, в якій вказати свої контактні дані та свої прогнозовані результати на 3 запропонованих футбольних матчі.

2.5. Після заповнення анкети учасника на веб-сайті teletrade.com.ua необхідно натиснути кнопку «Отправить», після чого Учасник Конкурсу автоматично бере участь у проведенні Конкурсу та у розіграші подарунків, що зазначені в п. 3 Правил Конкурсу.

2.6. Один Учасник Конкурсу має право прийняти участь (заповнити анкету учасника на веб-сайті teletrade.com.ua) у всіх Чотирьох етапах проведення Конкурсу в строки визначені в п.2.3 Правил Конкурсу.

2.7. Кожен Учасник Конкурсу має право зробити лише один прогноз результатів футбольних матчів у кожному окремому етапі проведення Конкурсу.

2.8. У випадку вчинення Учасником Конкурсу будь-яких дій направлених на порушення

п. 2.7. Правил Конкурсу, результати участі у Конкурсі цього Учасника Конкурсу визнаються недійсними.

3. Подарунки Конкурсу:

3.1. За весь термін проведення Конкурсу, кожен учасник Конкурсу отримує від Замовника Гарантований подарунок - Книгу "Как зарабатывать на бирже", а також можливість пройти безкоштовний ознайомлювальний курс від Замовника з роботи на фінансових ринках.

3.2. На кожному етапі проведення Конкурсу визначаються 3 (три) переможці Конкурсу, які отримують від Замовника наступні подарунки (надалі «Подарунок» або «Подарунки»):

Один переможець - 300 умовних одиниць на торговий рахунок в TeleTRADE D.J.;

Один переможець - 200 умовних одиниць на торговий рахунок в TeleTRADE D.J.;

Один переможець - 100 умовних одиниць на торговий рахунок в TeleTRADE D.J..*

За бажанням переможці Конкурсу можуть обирати торговий рахунок в TeleTRADE D.J. для роботи на Валютному або Фондовому ринку.

3.3. Обрання переможців Конкурсу, визначених в п. 3.2. Правил Конкурсу, відбувається шляхом жеребкування серед Учасників Конкурсу, які вказали (спрогнозували) вірні результати найбільшої кількості футбольних матчів окремого етапу Конкурсу.

Жеребкування проводиться Організатором Конкурсу після закінчення кожного етапу Конкурсу.

3.4. Рішення про визначення Переможців Конкурсу приймається Замовником на підставі анкетних даних, внесених Учасниками Конкурсу на веб-сайті Замовника згідно п. 2.4. Правил Конкурсу та результатів жеребкування, проведеного Організатором згідно п. 3.3. Правил Конкурсу.

3.5. Рішення про визначення Переможців Конкурсу кожного етапу проведення Конкурсу розміщується на головній сторінці веб-сайту ua-football.com протягом 7 календарних днів з дати закінчення кожного із Чотирьох етапів проведення Конкурсу, строки яких визначені в п. 2.3. Правил Конкурсу.

3.6. Заміна Подарунків, в т.ч. грошовим еквівалентом, не допускається.

3.7. Отримати подарунки, що зазначені в п. 3.1. та/або п. 3.2. Правил Конкурсу можливо в одному із представництв Замовника на території України після закінчення Конкурсу, в порядку, визначеним Замовником Конкурсу.

3.8. За весь строк проведення Конкурсу на всіх Чотирьох етапах проведення Конкурсу визначається 12 переможців Конкурсу.

3.9. У випадку, якщо кількість Учасників Конкурсу, які вказали (спрогнозували) вірні результати на футбольні матчі, в окремому етапі проведення Конкурсу буде менша 3-х, кількість переможців Конкурсу може бути зменшена, ніж визначена в п. 3.2. та 3.8. Правил Конкурсу.

4. Заключні положення

4.1. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил Конкурсу, та/або питань, неврегульованих цими Правилами Конкурсу, остаточне рішення приймається Замовником за погодженням із Організатором відповідно до вимог законодавства України.

4.2. Приймаючи участь в Конкурсі, Учасник Конкурсу погоджується с з тим, що Організатор не несе жодної відповідальності за якість, або будь-яку шкоду чи збиток, понесені Переможцем Конкурсу внаслідок використання ним Подарунку, отриманого в результаті участі у Конкурсі.

4.3. Приймаючи участь в Конкурсі, тим самим Учасник Конкурсу підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами Конкурсу і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником Конкурсу цих Правил Конкурсу або відмова Учасника Конкурсу від належного виконання цих Правил Конкурсу (в т.ч. механізму, порядку та строків проведення Конкурсу та/або отримання Подарунка та ін.) вважається відмовою Учасника від участі в Конкурсі та отримання Подарунків, визначених цими Правилами Конкурсу, при цьому такий Учасник Конкурсу не має права на одержання від Замовника та/або Організатора будь-якої компенсації, а результати участі цього Учасника в Конкурсі визнаються недійсними.

* Під «умовними одиницями» в цих Правилах Конкурсу розуміється еквівалент валюти доларів США, який виражений в національній валюті України - гривні, що зараховується на торговий рахунок в TeleTRADE D.J. для роботи на Валютному або Фондовому ринку.

Оцените этот материал:
Комментарии
Войдите, чтобы оставлять комментарии. Войти

Новости Футбола

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус